Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#
# ویزای تحصیلی
#پاسپورت
#سفارت
#دانشگاه کبک
#ایران
#GPA
# ویزای تحصیلی

ثبت نام برای دانشگاه برای فصل زمستون گذشته؟یا میشه ثبت نام کرد و درخواست ویزای تحصیلی داد؟بدون فاند منظورمه
2021-08-29 13:08:00 #Ottawa [درخواست ویزای تحصیلی] دانشگاه

برای پاسپورت واکسیناسیون باید به کجا زنگ بزنیم؟ من تو سایت خودشون اطلاعاتم رو وارد می کنم خطا می ده و می گه اطلاعاتت رو پیدا نمی کنیم
2021-08-31 14:24:00 #Montreal [پاسپورت] دانشگاه

من احتمالا برای ترم وینتر پذیرش دکتری میگیرم ولی هنوز برای اپلای تو سایت دانشگاه اقدام نکردم و میدونم که ددلاینش تا ۱ اکتبره اگر بخوام بازه زمانی یک ماهه تو سایت نظام وظیفه مشخص کنم و وثیقه بزارم، حداکثر چقدر طول میکشه تا دانشگاه اکسپت بده و از اون زمان به بعد چقدر زمان میبره تا سفارت وقت بده مشکلم تو تعیین این بازه زمانیه
2021-08-30 02:39:00 #Montreal [چقدر طول میکشه] دانشگاه

، من دارم، اگه دانشگاه پذیرش کاندیشنال زبان فرانسه داده باشه برای ترم وینتر و گفته باشه تا پایان ترم وینتر باید مدرک فرانسه ارائه بشه، ایا با دیفر کردن زمان دادن نمره زبان هم تمدید می شود یا خیر؟ نکته بعدی: از بینtcf و tfi و یک امتحان هم که برای خود دانشگاه کبک هست، کدوم رو راحت تر می دونید و مناسب تره برای امتحان؟
2021-09-17 08:10:00 #Montreal [زبان فرانسه] دانشگاه

اگر کسی چشم پزشک ایرانی میشناسه معرفی کنه ممنون میشم.
2021-08-04 10:45:00 #Montreal [چشم پزشک ایرانی] دانشگاه

نمره صفر رو توی GPA باید محاسبه کنم یا لازم نیست؟ با صفر معدل gpa شده ۲،۹۷ بدون صفر شده ۳،۲۵
2021-09-01 00:08:00 #Ottawa دانشگاه

كسي ميدونه مطمئن ترين راه براي ارسال پاسپورت جهت زدن ويزا تو پاسپورت براي سفارت انكارا چيه؟
2021-09-03 10:50:00 #Montreal

برای گرفتن ویزای تحصیلی در رشته معماری در مقطع کارشناسی یا ارشد در شهر مونترال چه دانشگاهی یا کالجی را معرفی مکنید؟ ممنون
2020-12-07 07:10:06 #Montreal دانشگاه[ویزای تحصیلی] دانشگاه[دانشگاه] [مونترال] دانشگاه[کالج] دانشگاه

ادمیشن لتر من تازه برام ارسال شده و من دارم مدارکم رو برای ویزا آماده میکنم (نامه فاند چند روز آینده برام ارسال میشه) ممنون میشم اگر سوالم رو در مورد ترجمه مدارک جواب بدن، بیشتر مدارک ما دو سال نیم پیش (فوریه ۲۰۱۹) ترجمه شده، الان برای ویزای تحصیلی و همراه، لازمه این مدارک رو مجدد بدیم برای ترجمه جدید؟ در مورد شناسنامه دیدم قبلا سوال پرسیده شده و این مورد گویا باید تاریخ ترجمه اش جدید باشه، مدارک دیگه چطور؟ اگر فایل خاصی هم در این مورد هست ممنون میشم بهم بگید
2021-10-01 02:55:00 #Montreal

با عرض پوزش خدمت ادمین محترم گروه راستش من ولی چون نمیدونستم از کجا و از کی بپرسم، گفتم اینجا مطرح کنم شاید شما تونستید منو راهنمایی کنید با امید به باز شدن مرزها و امکان ورود به خاک کانادا میخواستم مدارک تحصیلی دخترم رو بدم دارالترجمه کلاس نهم رو تموم کرده و سال جدید میره دهم مدارک مربوط به پایه نهم مثل مدرک فارغالتحصیلی و ریز نمرات نهم کافیه بدم ترجمه؟ یا برای ثبت نام مدارس کانادا مدارک تحصیلی دیگه ای هم باید ترجمه بشه؟؟؟ ممنونم میشم منو راهنمایی کنید? اگه گروه یا کانال تلگرامی رو میشناسید ک
2021-08-30 04:54:00 #Montreal